Éreztél már úgy, hogy tudod nagy hülyeség, amit csinálsz mégis csinálni akarod. Voltál már szerelmes olyanba, akivel tudtad, hogy a kapcsolatotok bűnös, beteges és hiba, hogy egymásba szeretettek. Mert ha igen, a történetetek egyezik az enyémmel egy kicsit, de biztos vagyok benne, hogy nem teljesen. Kíváncsi vagy, mi lesz ennek a hülye szerelemnek a vége...? Megtudhatod...

2013. augusztus 20., kedd

19. fejezet ~

Kinyitotta az ajtót és szemem elé újabb gyertya és rózsa halom került. Az egész ágy be volt vele terítve, fejemet felé fordítottam és vadul meg csókoltam, lábával belökte az ajtót és neki préselt annak.
Kezemet pólója alá vezettem és hátát simogattam meg, Ő addig hajamba fúrta tenyerét és még közelebb vonta száját az övéhez. Beleharapott alsó ajkamba, amitől nekem kiserkent a vérem. Aprót szisszentem. Tekintetét felém emelte. Perzseltek a vággyal teli, zöld, csillogó szemek.
- Ne haragudj. - súgta és lenyalta a véremet.
Fejét nyakamba fúrta és szívni kezdte a vékony bőrt. Jobb lábamat teste köré fontam és magamhoz öleltem.  Kulcs csontomon is hagyott pár csókot majd leszedte rólam toppomat. Váratlanul ellépett előlem és a komódhoz sétált. Fogalmam sem  volt róla mégis mit csinál. Kinyitotta a felső fiókot és matatni kezdett benne. Hangosan becsapta és vissza sétált. Öklébe rejtette a fiókból kihalászott dolgot. 
- Hunyd le a szemed! - tűrt el egy fürtöt hajamból.
Tettem amit kért és becsuktam szemeimet. Vártam mi fog történni. Már egy pár perce csukott szemmel álltam és nem történt semmi. Nagy volt a csend.
- Harry?! Itt vagy még?! - kérdeztem meg nagy lélegzet vételekkel.
- Itt. - nyögte.
Éreztem hangjában az érzelmeket és nem bírtam ki tovább, azonnal kipattintottam szemem. Megpillantottam a saját magát kényeztető Harry-t. Arcom vörössé vált és kezemmel eltakartam. Régen mikor 15 évesek voltunk, gyakran kaptam rajta drága bátyámat, ahogy kényezteti magát, de akkor még nagyon naivak voltunk.
- Te mit csinálsz? - kérdeztem meg nevetve kezem mögül.
- Kiverem. - lihegte nevetve. - Te pedig végig nézed! - kacsintott rám izzadt fürtjei mögül.
- De nem akarom végig nézni...- röhögtem fel.
- Akkor segíthetsz is! - intett a nem elfoglalt kezével. 
Átgondoltam a dolgot, addig pedig szinte mozdulatlanul álltam. Végülis miért ne? - tettem fel magamnak a kérdést. Csupasz lábammal végig sétáltam a parkettán. Már csak a farmer rövid nadrágom volt rajtam és a melltartóm. Letérdeltem az ágyon és elvettem Hazz kezét férfiasságáról. Párat húztam rajta fel-le, majd amikor hanyatt dőlt a feje és le volt hunyva a szeme, számba vettem és szopni kezdtem.
- Azt a kurva! - kiáltott fel.
Kezét hajamba vezette és a saját tempóját járatta ajkammal. Kezemmel combjain támaszkodtam. Harry csípője a magasba emelkedett majd egy hatalmas férfias nyögés kíséretében elélvezett. Lassan nyeltem le orgazmusának eredményét. Míg Ő a puha párnán pihegett kulcszörejt hallottam meg. Azonnal felkapta a fejét és az ajtóra nézett.
- Valaki itthon van? - kérdezte meg suttogva. Lélegzete még mindig nem csillapodott.
- Nem tudom. Elméletileg csak kettőnknek kéne itthon lennie. - motyogtam és felkeltem az ágyról. - Tudod mit? Öltözz fel én pedig megnézem ki jött meg! 
Magamra vettem a kék toppomat és kiléptem az ajtón. Hajamat próbáltam rendbe hozni miközben a lépcsőn szaladtam le kikerülve a gyertyákat és a rózsa szirmokat és akkor megpillantottam a már számomra jól ismer szőke hajat és kék szemeket. 
- Bébiiiii! - rohant felém Niall, majd karjába kapott és végig forgatott a folyosón miközben lágy csókkal hintette be ajkam.
- Niall! Hát te, hogy-hogy itthon vagy? - kérdeztem meg mosolyogva.
Iszonyatosan örültem, hogy végre újra láthattam. 
- Nem bírtam nélküled és haza jöttem. 
Szeme megakadt a romantikus folyosón.
- Ez meg mi? - kérdezte meg felettébb kíváncsi hangon.
- Harry csinálta. - vihogtam.
- Neked? - ráncolta össze szemöldökét.
- Mi? Nem! Dehogyis! Valami csaj jött volna ide...de átverte Hazz-t, azóta is be van zárkózva. 
HAZUDTAM. Mekkora undorító kis dög vagyok. Szeretem Niall-t erre a testvéremmel játszok dugó pajtásosat...
- Szegény Harry. Bemenjek hozzá..vaaaagy...esetleg felmehetnénk ketten a szobámba és megünnepelhetnénk, hogy haza jöttem. - forgatta meg szemét mosolyogva.
- Hm. Szerintem legyen a második, de ne itthon csináljuk menjünk át az én lakásomba! Vidd fel a cuccaid,addig én ellenőrzöm a bátyómat! - adtam ki az utasításokat.
Nagyokat bólogatott és felkapta a holmiját. Felszaladtam a lépcsőn és kinyitottam Harold ajtaját.
- Na ki az? - kérdezte miközben magát fixírozta a tükörben.
- Niall. - vigyorogtam.
- Oh! Akkor menjetek dolgotokra. - kacsintgatott felém majd kivette a telefonját a zsebéből. - Ha most megengednéd felhívom Kimberly-t és elhívom valamerre.
- Ki az a Kimberly? - húzogattam a szemöldökömet.
- Egy lány. Akit elviszek randizni. Rajongó, szóval ha netán megsüketülök szükségem lesz egy húgra aki segít a hallásomon. 
Füléhez rakta a telefont és meg is indult a beszélgetés.
"Szia Harry vagyok...Nem gondoltad volna? Pedig én betartom a dolgokat amiket mondok!...Nos...Eljönnél velem vacsorázni, vagy esti séta a parkban?...Oh rendben...Ott leszek...Puszi szia.."
- Miért gondolják azt a rajongók, hogy én egy paraszt vagyok és csak elkérem a számukat de nem hívom fel őket? Nem értem. - ingatta a fejét.
- Talán azért, mert szeretsz lukról ki és másikba be járni. - cinkeltem.
- Szerintem most menj vár a faszod, aki ma este beteszi. - kontrázott.
- Ő legalább beteszi..nem csak én kényeztetem. - célozgattam.
- Szóval így állunk? 
- Állsz már Harry? 
- Na menjél Mrs. Kanos Vagyok Basznom Kell!!!!!!! - röhögött fel és megdobott egy párnával.
Nevetve távoztam a szobából és szemem a barátomon akadt meg, aki szintén a telefonjával vacakolt. 
- Mit csinálsz? - ugrottam rá hátára. 
- Néztem mennyi a tárhelyem. De nem sok, szóval visszük a kamerát! - vigyorgott bele arcomba.
- Te leakarod filmezni, ahogy szeretkezünk? - esett le az állam. 
- Megbeszéltük, hogy felvesszük életünk pillanatait és ez is beletartozik az életünkben.
Hangos nevetésben törtem ki. Harry épp kilépett az ajtón.
- Ha jól hallom pornót fogtok forgatni. Szívesen megnézem! - incselkedett.
- Arról szó sem lehet. - ingattam a fejemet és leugrottam barátom hátáról.
- Ööö...nagyon sajnálom, hogy a csaj ejtett Harry, pedig nagyon szépen feldíszítetted neki a házat. - veregette vállon a barátom a bátyámat.
Hazznak rögtön leesett a dolog.
- Áh semmi baj. Most egy rajongóval fogok találkozni.- vigyorgott bele barátom képébe.

Autóba szálltunk és az én vezetésemmel a házamig mentem. Niall megállított az ajtó előtt.
- Tudom!!! - fordult felém. Nem értettem semmit és csak pislogtam rá....- Tudom, hogy te és Harry..szóval, hogy van köztetek valami. Ma éjjel megmutatom, hogy nem kell neked Ő...én is tudok olyan jó lenni mint Harold! - hangja bús volt, mégis kemény és játékos. Vadul csókolt meg, hátába kapaszkodtam. Még sosem csókolt így. Vad volt ugyan mégis óvatos. Kinyitottam a bejárati ajtót és ledobtam magamról a kabátomat, felakasztottam és a konyhába slisszoltam. Teát készítettem miközben Niall vígan fütyörészett egy jó kis melegszendvics társaságában.
- Amúgy..nagyon hiányoztál! - csámcsogta teli szájjal.
- Nekem is te! 
- Mégis Harolddal keféltél két napig..
Csend állt be, csak figyeltem laza tekintetét, mintha az mondta volna el, hogy milyen idő lesz holnap.
- Kérhetek valamit? - kérdezte vidáman.
- A mustárt? - fogtam meg.
- Nem te kis hülye. Felejtsd el a kedvemért, legyen csak Harry a bátyó, ne pedig Harry a szerető.
- Ezt szeretnéd? - néztem bele csodás zafírkék szemébe.
- Csak ezt!!!! - bólintott.
- Akkor el is van felejtve. 
Könny szökött a szemembe, de nem mutattam ki a fájdalmamat. Harold volt a lelki társam, sőt mostanában már a testi társam is, ha lehet így mondani. De Niall számomra tökéletes, szeretem és különben is Harry-vel hülyeség az egész. 
Átöleltem Niall-t és fejemet a vállára hajtottam. 
- Nem kérem ezt a szendvicset. - mormogta fülembe
- Niall James Horan te beteg vagy? - nevettem fel.
- Nem. Van akit jobban szeretek holmi kajáknál!! 
Ölébe ültetett miközben mindketten nevettünk.
- Na és ki az a szerencsés? -rántottam meg a vállamat.
- Uh..ha te azt tudnád..a világ legszebb nője, és az enyém. Csodálatosak a szemei, az ajkával meg csodákra képes, igazán csodálatos keze vannak...- ujjainkat össze fonta az utolsó szónál. - És a te barátod? Ki is?
- Hm. Hát nagyon édes szavakat szokott nekem mondani, gyönyörű kék csillogó szemei vannak és az ajka imádni valóan rózsaszín, az akcentusa pedig nagyon szexin Ír. 
Orromat az övének dörgöltem, és édesen mosolyogtam, szeme csillogott és előrébb tolta fejét, majd száját az enyémnek nyomta. Csókja lassú volt és érzéki. Kezével a combomat simogatta. Derekánál átöleltem csókunk közben.
- Hol van a szobád? - kérdezte meg halkan és a nem rég felvett fehér ingem gombját kezdte kipattintani.
Lepattantam öléből és átvezettem a szobába, ahol egy nagy franciaágy volt elhelyezve.
- Nos ezen úgy szexelünk, hogy előttünk valószínű Zayn és Perrie volt itt....- nevettem hangosan, miközben ujját a már csupasz hasamon húzta végig.
Szöszi fején átvettem a pólót és fehér bőréhez bújtam, lábujjhegyre álltam és nyakon csókoltam. 
Kezét a farmerem hátsó zsebébe dugta én pedig hajába túrtam.
- Akkor most megmutatom jobb vagyok, mint Harold Edward Styles! - suttogta a fülembe, majd nyakamba szívott.
Hanyatt döntött az ágyon, és lábam közé férkőzött. Kigombolta a nadrágját, de nem vette le. Ugyanezt tette az enyémmel is. 
- Várj!!! Ne mozdulj!!! - parancsolt rám, és kirohant a szobából.
Csak néztem a plafont és vártam. Ajtó csapás jelezte, hogy visszatért, kezében a kamerával. Lerakta egy szekrényre majd elindította, megnézte mennyire jó szögben vagyunk. 
- Pózolj nekem szívem! - mondta vigyorogva és felém sétált. 
Oldalamra feküdtem és megsimogattam magam mellett az üres helyet, ahová Niall bevágódott. Vadul tépte ajkamat, majd csípőmbe kapaszkodva magára rántott. Meztelen mellkasa tökéletesen simult fehér bőrömhöz. Kezét a rajtam lévő nadrágom hátsó zsebébe bújtatta és édesen simogatta popsimat.
- Nem akarod levenni? - kérdeztem meg szuszogva.
- Nem! Még marad a nadrág! - szorította meg a farmer szélét.
- Értettem főnök.
- Fogd már be a szádat, vagy tudod mit majd én befogom. - mondata végén újra ajkamnak tapadt.
Puha szőke tincseit ujjam közé vettem. Derekamat egyre erősebben szorította, éreztem ahogy ujjai egyenesen a csontjaimig hatolnak. Aprót nyögtem a fájdalomban és lazított a szorításán.
- Ne haragudj! Nem akartalak bántani! 
- Nem...nem fájt. - haboztam és újra ajkát kerestem. 
A bőre nagyon puha volt és ahogy hozzám simult még többet akartam megkapni belőle. 
Lassan feljebb emelt és kezét végig vezette combomon, amitől az egész testem libabőrös lett. Érzékien húzta le rólam (végre) a nadrágomat, amit a háló ajtajához hajított. Én is megszabadítottam nadrágjától és próbáltam pontosan az enyém mellé dobni. Nem sok sikerrel. Vállamat megragadva húzott le újra magához és kulcs csontomat lepte el csókokkal. Hajába markoltam és fülébe nyögtem. Fordított helyzetünkön és alulra kerültem. Tenyere felfedezte testem minden pontját. Hol szája, hol keze érintette bőrömet, ami szinte lángolt érintései alatt.
Ujja a csipke fehérneműm alá csusszant és megsimította ágyékomat. Belül éreztem a vágyat, hogy megemeljem felé a csípőmet. Meg is tettem, de Ő azonnal visszatolta az ágyra. 
Egy ujjával húzta végig lábamon az anyagot, ami az ágy előtt landolt. Csak állt előttem és szeme szó szerint perzselte bőrömet. Végig nézett fejem búbjától egészen a lábujjamig. Éreztem ahogy arcom rózsaszín lesz.
- Gyönyörű vagy!! - lehelte. 
Szexisten módjára mászott felém, és újra rám feküdt.
- Mi lenne ha levennénk végre a te nadrágodat is? - kérdeztem izgatottan. A hangom remegett. Úgy éreztem magam, mint valami szűz lány,aki épp most áll készen arra, hogy elveszítse szüzességét, és nagyon akarja hogy benne legyen a barátja...
- Le akarod venni? - kérdezett vissza rekedtes hangon egy pimasz mosollyal.
A válaszom a cselekedetem volt. Gyorsan lehúztam lábáról a nadrágját, boxerével együtt.
- Hey!!! Csak a nadrágomról volt szó te kis szemtelen! - nevetett fel hangosan.
Kezét felém nyújtotta és összekulcsoltuk ujjainkat miközben vissza másztam rá. Nem volt semmi féle játék. Amint rámásztam, csókunk közben belém tolta magát. Ajkába nyögtem, amibe Ő belemosolygott.
Felültem rajta, csípője körül volt a lábam, derekamba kapaszkodott, újra és mozgatott saját magán. Eleinte lassan és érzékien, majd egy kicsit durvábban. Amikor megéreztem a szokásos érzést, körmömet a mellkasába vájtam és egészen alhasáig végig húztam. Hanyatt döntöttem fejemet és hatalmas nyögés hagyta el a számat, Niall-t pedig férfias hörgés hagyta el.
Ráfeküdtem izzadt felsőtestére.
- Döntöttem. - suttogtam. 
Értetlen fejjel nézett rám. Tekintete fátyolos volt, mintha sírni akarna.
- Imádlak Niall!!! - húztam magunkra a takarót és ráfeküdtem vállára.
- Patrice. Nekem örökre te leszel a mindenem! - harapott bele fülembe.


A következő rész 2 feliratkozó után, és 5 megjegyzés után következik. 
A részt pedig egyik lelkes olvasómnak küldöm Ágoston Ágotának, aki a héten ünnepelte a szülinapját! BOLDOG SZÜLINAPOT <3 
Pez

6 megjegyzés:

  1. KOSZIIIIII <3 IMADLAK PEZZ <3 LEGJOBB BLOGGER!;) es ezt a reszt is Imadooom!;)) alig varom a kovit! Siess!;)

    VálaszTörlés
  2. Annyira azért nem jó... De fejlödsz.:)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon jóó:D!! hamar kövit:))

    VálaszTörlés
  4. Igen is, nagyon jóóó és ahww...Imááádom ;) Végre Natrice szex, amit annyira vártam :P Köviiit :3

    VálaszTörlés
  5. Szia^^ma a b.nőmet meg kérdeztem h nem-e tudna ajánlani-e egy 1D blogot akkor mondta ezt és kedvet kaptam az olvasáshoz..:)) egész nap csak ezt olvastam 1-19-ig elolvastam egy nap és hát húúú ki*aszott jók lettek *-* nagyon tetszik csak így tovább IMÁDOM és tényleg nagyon jól írsz..:DD várom a kövit..:)))) <333

    VálaszTörlés
  6. de örülök hogy ennyire szeretitek :) a negatív kommentet pedig most annyira nem veszem magamra, hiszen több a pozitív mint a negatív kritika.. :) írom a következő részt :* X

    VálaszTörlés